Iloa ja ammattitason urheilua

Jännittäviä kilpailuja

Helsingfors Badminton Club r.f.

Helsingfors Badminton Club r.f.

on Suomen vanhin sulkapalloseura ja perustettiin syksyllä 1944. HBC on myös Suomen menestynein seura. Seuran pelaajia on edustanut Suomen Olympiakisoissa ja Suomen mestaruuksia HBC:llä on selvästi eniten.

Seuran tavoitteena on lisätä liikuntaurheilua sulkapalloilun parissa. Tavoitteemme mukaan mahdollisimman moni seuramme jäsenistä tulisi voida harrastaa lajia joko kunto-, kilpa- tai huippu-urheilun merkeissä mahdollisuuksiensa ja tarpeittensa mukaisesti.

Ajankohtaista

Tervetuloa HBC:n vuosikokoukseen 2.3.2022

Helsingfors Badminton Club r.f. Vuosikokous. Tervetuloa seuran vuosikokoukseen keskiviikkona 2.3. klo 18:30. Covid-19 tilanteen takia järjestetään virtuaalinen osallistumismahdollisuus jäsenille. Seuran hallitus tulee olemaan edustettuna paikan päällä Talihallin...

Syyskausi alkaa!

Hei, Syyskauden ryhmät alkavat seuraavasti: Talihalli 9.8 Kulosaari 12.8 Ruskeasuo 31.8 Lisätietoja ryhmistä: Saara Hynninen (hynninen.saara@gmail.com)

Sudirman Cup tulossa Suomeen!

Maailman parhaat pelaajat kohtaavat eeppisessä yhteenotossa Vantaan Energia Areenalla 26.9.2021-3.10.2021. TotalEnergies BWF Sudirman cup, eli sekajoukkueiden MM-kisat saapuvat Suomeen.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: API access disrupted. Go to the App Dashboard and complete Data Use Checkup.
Type: OAuthException
Code: 200
Please refer to our Error Message Reference.