ILOA JA AMMATTITASON HARJOITTELUA

JÄNNITTÄVIÄ KILPAILUJA

Helsingfors Badminton Club r.f.

on Suomen vanhin sulkapalloseura ja perustettiin syksyllä 1944. HBC on myös Suomen menestynein seura. Seuran pelaajia on edustanut Suomen Olympiakisoissa ja Suomen mestaruuksia HBC:llä on selvästi eniten.

Seuran tavoitteena on lisätä liikuntaurheilua sulkapalloilun parissa. Tavoitteemme mukaan mahdollisimman moni seuramme jäsenistä tulisi voida harrastaa lajia joko kunto-, kilpa- tai huippu-urheilun merkeissä mahdollisuuksiensa ja tarpeittensa mukaisesti.

Syyskauden treenit alkoivat

By | Uncategorized | No Comments

Kausi avattiin eilen 15.8. Talin sulkapallohallissa ja runsaat joukot olivat heti kentällä. Kulosaaressa treenit alkavat torstaina ja Ruskasuolla keskiviikkona 31.8. Treeniryhmä / Viikko-ohjelma -välilehdestä näkee kaikki meidän treenit, käy katsomassa.

Elokuun leiri alkaa 1.8.

By | Uncategorized | No Comments

Ensi viikolla, maanantaista perjantaihin (1-5.8) Talin Sulkapallohallissa päiväleiri (klo 9-15) kaikentasoisille ja -ikäisille nuorille sulkapalloilijoille ja aloittelijoille.
Mahtava tapa viettää loppukesää ennen koulun alkamista! Hinta 200€, sisältää lounaat. Ammattivalmentajat ohjaajina.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset Saara Hynninen, hynninen.saara@gmail.com tai 041-5028572

Täysi vauhti päällä HBC:n kesäleirillä Vierumäellä. Tästä se kausi lähtee. Ja hauskaa on!
Full fart på HBC:s sommarläger. Bästa sättet att ge säsongen en kickstart. Roligt dessutom!
Photo courtesy: Rauni Karjala.
... See MoreSee Less

2 hours ago  ·  

View on Facebook

Uusi sporttikerho käynnistyy 1.9. Talin hallissa. Se on tarkoitettu alakoululaisille ja kokoontuu joka koulupäivä, klo 13.30-16.00 toukokuun 2017 loppuun saakka. Liikuntaa ohjelmassa joka päivä, erilaisia pallopelejä ja leikkejä tietokoneella pelaamisen vastapainoksi. Hinta on Opetus- ja Kulttuuriministeriön tuen ansiosta vain 65€/kk. Mukaan mahtuu 45 junnua.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: hbc-badminton.fi/fi/sporttikerho-yleista/

En ny klubb för lågstadieelever startar i Tali från den 1.9. Varje dag mellan 13:30 och 16:00 arrangeras motion i många olika former.
Info och anmälningar:
hbc-badminton.fi/sv/allman-info/
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook