Hei,

Perjantaina 27.11. saimme tietoon pääkaupunkiseudun uudet koronarajoitukset ja -suositukset. Näiden johdosta toimintamme jatkuu Olympiakomitean suositusten mukaisesti 30.11. lähtien seuraavasti:

Harjoituksia sisätiloissa jatkuvat vain seuran omille aikuisten maajoukkue, Valio- ja A-luokka tasoisille pelaajille sekä junioreiden liittoryhmätasoisille pelaajille Talihallissa sekä Kulosaaressa. Edellytetään että pelaajat sitoutuvat harjoittelemaan VAIN oman seuran ryhmissä. Ruskeasuon palloiluhalli suljetaan mutta pyrimme mahdollisuuksien mukaan siirtämään vuoroja Talihalliin.
Kaikkien harrasteryhmien kenttäharjoitukset peruutetaan
Muut kuin liittoryhmätasoiset junioriryhmät voivat osallistua ulkotreeneihin pienryhmissä maanantaisin ja keskiviikkoisin 16:30-17:30 ja 17:30-18:30.
Aikuisten harrasteryhmien pelaajille tarjotaan mahdollisuus osallistua etänä jumppaan keskiviikkoisin klo 18:30-19:30 sekä joogaan sunnuntaisin klo 18:00-19:30.

Seuran valmentajat tulevat vielä viikonlopun aikana olemaan ryhmiin yhteydessä tarkemmilla ohjeistuksilla.

Toivottavasti pandemiatilanne helpottaa mahdollisimman pian ja pääsemme taas pelaamaan normaalisti. Pidetään toisistamme huolta!