Treeniryhmät yleistä

Yleistä

HBC on järjestänyt ohjattua valmennusta jäsenilleen jo vuosikymmenien ajan: alle kouluikäisille, koululaisille, opiskelijoille, aikuisille, eläkeläisille ja kilpapelaajauraa kehittäville. Verkkosivullamme välilehden ”Valmennusryhmät” takana sekä jäsen- ja tapahtumahallinnon järjestelmässämme, MyClubissa on viisi pääryhmää, joista löytyy kaikki valmennusryhmät:

  • Kilparyhmät
  • Juniorit
  • Minisulkisryhmät
  • Aikuis- ja senioriryhmät
  • Leirit ja kurssit

Syksyn 2016 kausi alkaa Talin sulkapallissa maanantaina 15.8., Kulosaaren hallissa torstaina 19.8. ja Ruskeasuon Palloiluhallissa keskiviikkona 31.8.

Syysloman aikana ei järjestetä ohjattua valmennusta, mutta vuoroilla voi pelata vapaasti. Seuramme pääkisan (Finnish International) aikana ke 23.11 ja su 27.11 välillä, sekä Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole harjoituksia. Muita, lähinnä halleissa pidettävien kisojen takia tapahtuvia peruutuksia voi tulla. Niistä ilmoitetaan erikseen etukäteen kuukausikirjeissämme, jotka kaikki pelaajamme ja jäsenemme saavat kuukusittain sähköpostitse.

Kausi päättyy 18.12.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan MyClubissa tai näiden sivujen kautta valitsemalla itselleen sopivin ryhmä. Tämän jälkeen voit mennä ryhmän harjoitukseen, jossa ilmoittaudutaan ryhmän ohjaajalle/valmentajalle. Ryhmän ohjaaja/valmentaja varmistaa, että ryhmä on sinulle sopivan tasoinen tai hän pyrkii osoittamaan sinulle toisen sopivamman ryhmän.

Ilmoittautuminen Internet-sivujen kautta on sitova, joskin ensimmäiseen treeniin voi osallistua kokeilumielessä ja sitoumuksetta. Mikäli tulet ryhmään kesken kauden, maksat ryhmämaksun vain jäljellä olevasta kaudesta. Mikäli ilmoitat keskeyttäväsi osallistumisesi ryhmään kesken kauden, irtisanomisaika on yksi kuukausi. Tänä aikana seuralla on mahdollisuus löytää tilallesi uusi henkilö ryhmän täydentämiseksi. Toivomme, että kukin pelaaja tarkistaa itse MyClubissa olevat henkilökohtaiset tietonsa ajan tasalle. Mikäli teillä on vaikeuksia kirjautua omiin tietoihinne, ottakaa yhteys office@hbc-badminton.com

Maksaminen

Ryhmien maksut on nähtävissä viikko-ohjelma -välilehdeltä. Maksuihin sisältyy kenttävuokrat, valmentajien palkkiot sekä pallot. Pääsääntöisesti kyseessä on omakustannushinta. Maksu on kausimaksu syksyn tai kevään osalta.

Lasku lähetetään erikseen kauden alettua. Syys- ja kevätkausien laskut on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa osassa. Laskuissa tarkemmat ohjeet.

Eräpäivään mennessä maksamattoman laskun muistutusmaksu on 5 euroa.

Jäsenyys

Ryhmiin ja leireihin osallistumisen edellytyksenä on jäsenyys HBC:ssä. Pelaajien tulee mielellään olla vakuutettuja mahdollisten loukkaantumisten varalle ja kilpailuissa tulee pelaajilla olla voimassa oleva Sulkapalloliiton kilpailulisenssi (kts. www.sulkapallo.fi). Lisenssin hankinnan yhteydessä voi lunastaa kattavan OP Vakuutuksen Sporttiturva –vakuutuksen joka kattaa mm. hoidot 15 000 €:oon saakka loukkaantumisten varalle (hinta 15€/75€/195€) iästä riippuen. Vakuutuksen saa myös ilman kilpailulisenssiä. OP Vakuutus on HBC:n yhteistyökumppani. HBC ei korvaa harjoituksissa tai kilpailuissa sattuneita loukkaantumisia. Seuralla on voimassa normaaliin seuratoimintaan liittyvät vastuu- yms. vakuutukset.

Lisätietoa

Valmennukseen liittyviä lisätietoja saa Saara Hynniseltä, hynninen.saara@gmail.com

Laskutukseen liittyviä lisätietoja saa osoitteesta economy@hbc-badminton.com

MyClubiin liittyvissä tai muissa HBC:n toimintaan liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä: office@hbc-badminton.com